Nordic Interior Design


By

happy_habitat

on June 20, 2019

TID FOR BRYLLUP


TID FOR BRYLLUP

Time Reading: 3 Minutes

 

 Tid for bryllup

innlegg i samarbeid med Tilbords


bryllups-bord-lys-hygge

bryllups-tema-porcelæn

Bryllupssesongen nærmer seg nå for mange, enten det er en selv som gifter seg eller venner og familie. Selv har vi ikke noen nære som skal gifte seg denne sommeren. Men jeg har hvertfall storkost meg med en frisk og sommerlig borddekking som forhåpentligvis kan være til inspirasjon til dere som går med bryllupsplaner.


bryllup-tilbords-glas-tallerken

plante-tilbords-bryllup

bestik-porcelæn-opdækning

Det elegante serviset jeg har brukt til denne bordekkingen er designet av selveste Vera Wang, som er dronningen av brudekjoledesign verden over. Mønsteret er i vakker blonde og blomsterform. Sammen med disse har jeg brukt Alba Fine Line champagne glass fra Magnor Glassverk (og fun fact: som også brukes i hver gang vi møtes:)


gold-straw-glass-bryllup

bryllup-decoration-norge

 

bryllup-plante-hygge-dækning

Jeg tilfører lune farger med beige spisebrikker og stearinlys, detaljer i gull og selvfølgelig friske blomster. Til matrix vasen fra Georg Jensen har jeg satt sammen en tilfeldig bukett inspirert av ville markblomster. De grønne stråene sammen med den dype lilla fargen ble en fin kontrast til det lyse og delikate. Bucket lykt og isbøtte setter et sofistikert preg og er prikken over ièn i borddekkingen. Disse er det Jan Thomas som har designet, for Magnor Glassverk. En fyr jeg får mer og mer sansen for:) Heier på folk som er seg selv fullt og helt uansett hva andre måtte mene.

 

Jeg synes det er ekstra stas å sette meg tilbords i bryllup og finne godbiter på plassen min;) Her fant jeg hvite sjokoaldekuler med rabarbra og bringebærtrekk, med lakris kjerne inni. Godt tips å dekke med en liten omtanke for at gjestene skal føle seg spesielle.

 


tallerkern bordopsætning pynt

vin-køl-bord-pynt-bryllup-ide
opdækket bord med pynt fint

inspirasjon sommerfest bryllup bordekking

 

Håper dette var til inspirasjon og at dere vil henge med på neste tema i juni, som er bordekking til sommerfesten. Og lykke til med planlegging til du som skal gifte deg!


 
Nina Eik

Norway


How would you describe your home now apart from the Nordic/Scandinavian influence?

Its functional with an open space for social settings. My home is Scandinavian inspired with a twist of new and old things. I like to mix structure, geometry and untraditional combinations to make it look interesting.


What you love about Nordic/Scandinavian design?

Its modern and clean, but also versatile for everyone to make their own twist on it. You can get a feeling of who lives in the home.Related Post