Norweigan


By

happy_habitat

Published on July 25, 2019

Dåpsbordet dekker du enkelt selv, her er mine tips(norweigan))


Time Reading: 2 Minutes

 

 

Innlegg i samarbeid med Tilbords 

husligt bordsdækning dåb inspiration

 

bordsdækning-dåb-tips

    hyggelig-dåbs-borddækning-dåb

Å dekke selskapsbord trenger ikke være vanskelig om legger en plan for fargetema og dekorasjon i forkant. Her har jeg valgt fargetema i hvit, tre og ferskenrosa som passer til hedersgjesten og sesongen -Et morsomt og sommerlig dåpsbord for feiring av en liten pike. 

 

Det finnes så mange fine fargekombinasjoner dersom man ønsker å vike fra de tradisjonelle babyrosa og babyblå fargene. Selv blandet vi grønt og grått til gutten vår, og mint, gull og rosa til jenta. Velg gjerne flere fargenyanser som harmonerer sammen. 

decoration-inspiration-dåb-tips-bord

 

blomster-interior-dåb-bordet

interior-design-for-dåb

Velg gjerne ut et tema som kan gå igjen i borddekorasjon, kakebord osv -Jeg har blandet ulike blomster og blomstermotiv sammen med dyrefigurer i tre. 

 

Så var det selve dekorering og plasseringen.. Her kommer man langt ved å bruke lysestaker, vaser, blomster, servietter og søte figurer. Jeg startet ved å sette høye freemover lysestaker som et midtpunkt på bordet og plasserte blomster, trefigurer fra Kaj Bojesen og telys-lyktene HAPPY på begge sidene slik at fargene harmonerer.

 

Dekorasjonene må gjerne bygges i høyden, men husk at gjestene skal kunne se hverandre:) Borddekkingen blir dynamisk og spennende dersom man tenker dekorasjon i ulike høyder.


special-borddækning-for-dåb

pynt-porcelæn-bordet-dåbs-ide

bord-dækning-ideer-til-dåb

 

 

simpel-inspiration-decor-til-dåben

Vasene jeg har brukt er Kahlers Hammershøi i ulike høyder, de krever liten plass på bordet samtidig som de blir et blikkfang med flotte sesongblomster i. Men trenger ikke bruke masse penger på store oppsatser, sett sammen en liten bukett fra 2-3 ulike sorter bunter, eller plukk selv? Blomstene her er faktisk kunstige fra Mr. Plant. Blomster går igjen i resten av borddekkingen, serviset Angelina Platinum fra Royal Porcelain, og i serviettene. 

gæste-decoration-til-dåb-2019


 

design-borddækning-dåb-12

nordisk-dåb-inspiration-decor-borddækning

Gjør borddekkingen til en del av festen og kos deg :)


 
Nina Eik

Norway


How would you describe your home now apart from the Nordic/Scandinavian influence?

Its functional with an open space for social settings. My home is Scandinavian inspired with a twist of new and old things. I like to mix structure, geometry and untraditional combinations to make it look interesting.


What you love about Nordic/Scandinavian design?

Its modern and clean, but also versatile for everyone to make their own twist on it. You can get a feeling of who lives in the home.Related Post